Het Monteren En Demonteren Van Dakrandbeveiliging  thumbnail

Het Monteren En Demonteren Van Dakrandbeveiliging

Published Feb 10, 22
6 min read

Gespecialiseerd in stellingbouw en steigerbouw

DEVAN STEIGERBOUW en stellingbouw is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers. Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond een schoorsteen. DEVAN STEIGERBOUW richt zich vooral op kleine en middelgrote steigers. Gaande van een gevel van 40m² tot kleine appartementsblokken tot 2000 m². Kleine podia en toepassingen voor allerlei evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Stellingbouw Antwerpen

Devan Steigerbouw & stellingbouw  stellingbouw

Bij ons kunt u rekenen op een deskundige aanpak, doordat wij de kennis van onze stabiliteitsspecialisten combineren met de vaardigheden van steigerbouwers. Batsleer biedt balkonrenovatie in Gent aan. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:Snelle interventies bij stutwerken van gevels en/of ander constructies:Ons interventieteam is snel ter plaatsen om uw gevel of bouwwerk te ondersteunen en de situatie weer veilig te maken voor alles en iedereen.

De loopvlakken bestonden uit baddingen van 4 m lengte. Na een korte periode vonden we een basis stellingsysteem bij de afdeling PACKO voor bouwmaterieel. Het eerste model was redelijk zwaar en niet handig om te monteren (steigerbouw). De loopvloeren dienden nog steeds met baddingen uitgevoerd. Aansluitend ontwierp PACKO een eenvoudiger model waarmee er iets vlotter kon gewerkt worden mits de loopvloeren korter waren en wij dus zelf begonnen met een eigen houten vloer in een lichtere versie dan de baddingen.

Deze firma had geen vertegenwoordiging in Belgie en dus moesten we regelmatig naar het buitenland om materieel op te halen. Vanaf die periode werd er veel inspanning geleverd om onze werking kenbaar te maken en konden we een steeds groter potentieel aan klanten aanspreken. Vanaf 1996 werd de firma in een nieuwe vorm en met de huidige naam een feit.

De combinatie van en onze in het bouwen van de meest uiteenlopende constructies zorgt ervoor dat we onze klanten op hun specifieke vragen kunnen voldoen om een aan te bieden. Op vandaag tellen we een clienteel van bouwbedrijven, gevelrenovaties, schilders, schrijnwerkers, buitenpleisterwerken, openbare besturen, evenementen en particulieren. Het eerlijke vakmanschap dat u van een stellingbouwer verwacht, daar staan wij al jarenlang garant voor! Kontrimo, uw referentie voor stellingbouw en tribunebouw.

Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming die niet meer weg te denken valt wanneer het over tribunebouw en stellingbouw regio Temse en heel België gaat. Ongeveer 150 werknemers zijn dagelijks onderweg om onze kwaliteitsvolle, stevige, stabiele steigers en tribunes te installeren bij particulieren en professionelen. Tijdens de zomermaanden kan u zelfs zo’n 600 werven van ons terugvinden, verspreid over heel België.

Van transport tot plaatsing: onze werknemers zorgen ervoor, Stelling huren: Zorg zelf voor het transport en/ of de plaatsing, Tribunebouw: Tribunes voor 100 tot 8000 personen, voor u geïnstalleerd Wil u meer te weten komen over het verhaal achter Kontrimo? Neem dan zeker een kijkje op de pagina ‘Wie zijn wij’! Offerte en contact.

Wat Kost Een Stelling?

Wij helpen u graag verder! Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwe projecten. Dreco-steigerbouw is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuur van stellingen. Wij zijn gevestigd te Lo-Reninge en werken vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen - Stellingbouw Gent. Dreco-steigerbouw staat voor goede service en correcte afspraken. Zowel voor kleine als grote steigers kan u als bedrijf of particulier bij ons terecht.

Montage, demontage en eigen transport. Wij komen graag langs om een correcte offerte op maat te maken. Na uw goedkeuring komen wij langs op de afgesproken datum en plaats om het plaatsen van de steiger. Wij monteren de steiger en komen deze terug demonteren vanaf dag u de steiger hebt afgemeld.

AIS Steigerbouw is gespecialiseerd in de montage en de verhuur van steigers voor diverse doeleinden. Ontdek het materiaal en bestel eenvoudig online. AIS Steigerbouw is niet zomaar een specialist in het verhuur van stellingen. Wij bieden een aantal unieke producten en diensten aan die elke doe-het-zelver of aannemer zal appreciëren.

Wij maken gebruik van steigermateriaal van het type Allround. Dit is duurzaam materiaal van de hoogste kwaliteit dat tevens eenvoudig te monteren is. Onze Allround stellingen kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden (Stellingbouw Gent). U kan de stelling makkelijk zelf monteren met een hamer en waterpas. Montage mogelijk. Geen ervaring met de opbouw van een stelling? Wij helpen u hierbij.

Zo zorgt u niet alleen voor een veilige plaatsing, maar bespaart u tevens tijd! Ook voor de steigeropbouw van grote bouwprojecten of industriële werkzaamheden is dit mogelijk. Levering & afhaling mogelijk. Haal het gehuurde materiaal af in ons magazijn (Dompel 19, 2200 Herentals). Deze bevindt zich vlak naast de autosnelweg E313.

Ook na de werkzaamheden kan het materiaal door ons terug opgehaald worden. Voor al onze projecten streven wij naar ! Dit betekent dat je nodig hebt voor de verwarming, koeling of warm water. Zonnepanelen en/of warmtepomp wekken de nodige energie op. Dit betekent niet alleen voordelen voor het klimaat en het verminderen van de CO2-uitstoot, maar ook voor ! Naast ons brede gamma van gewelven, predallen, welfsels, balken en kolommen beschikken we ook over een eigen leverings- en plaatsingsdienst en een eigen studiebureau.

Stellingbouw Gent

feb 2, 2022 Categorie 1Wanneer starters een woning gaan kopen, is er altijd een bepaalde vraag die een rol gaat spelen in het beslissingsproces namelijk die van: gaan we nu een oud of een nieuw huis kopen? Wanneer wij praten over een nieuw huis of over een oud huis dan gaat het natuurlijk...

Hiermee moeten bouwprojecten... jan 4, 2022 Huis kopenHet is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Zowel meteen verkopen als eerst verbouwen kan zorgen voor de nodige risico’s. Het is daarom van belang dat je weet waar je over praat. Hierom hebben we de belangrijke zaken in zo’n situatie op een rijtje gezet Er zijn...

Dat is heel erg vervelend. Als eerste zal je aangifte moeten doen bij de politie. Deze zullen eerst een sporenonderzoek doen om de dader te kunnen vinden. Vervolgens zal je het raam... dec 8, 2021 Huis kopenHuis kopen Spanje, dat staat op je lijstje? Het kan zeker een geweldige nieuwe stap in je leven zijn.

Dat wil zeggen dat wanneer ze in het buitenland zouden gaan wonen, ze echt in Spanje neer zouden willen... nov 29, 2021 Huis kopen, WoningJe woont misschien al een lange tijd in hetzelfde huis, maar merkt na een tijdje dat je erover na zit te denken om te verhuizen. Dit kan erg spannend zijn en veel mensen verhuizen niet omdat het een te grote stap is.

nov 26, 2021 VerhuizenAutoverhuurbedrijf rotterdam helpt je graag verder als het gaat om het kiezen van de beste huurauto voor je doelen. Ze hebben verschillende opties en dat is fijn, want zo heb je altijd een goede huurauto tot je beschikking. We nemen hieronder een paar met je door, dus...

Dagelijks worden er duizenden woninginbraken gemeld. Deze incidenten kunnen worden voorkomen door enkele eenvoudige maatregelen te nemen.... nov 4, 2021 InterieurZelfs met een budget kunt je een huis creëren dat zo uit een luxe tijdschrift lijkt te komen (steigerbouw). Onze decoratietips en interieurideeën zullen je huis een extra stijlvol tintje geven.

Van Rijhuis Tot Appartementsgebouw

Gewoon om je inspiratie te... apr 21, 2021 Tuin, WoningVoor elke tuinliefhebber is een buitenzwembad een droom die uitkomt. Wanneer je veel tijd spendeert in de tuin tijdens de warme zomerse maanden, dan mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Ruimte om heerlijk in te relaxen en om leuke tuinfeestjes te houden voor...

Devan Steigerbouw is gespecialiseerd in Stellingbouw en steigerbouw

Latest Posts

Nieuw Huis Bouwen Op Eigen Grond

Published Jan 18, 23
6 min read

Star Meubelen Den Haag

Published Jan 07, 23
6 min read

Zandsteen Bouwmateriaal

Published Jan 06, 23
10 min read