Expert Voor Het Plaatsen & Huren Van Steigers, Huren Van Stellingen

Published Feb 17, 22
6 min read

Gespecialiseerd in stellingbouw en steigerbouw

DEVAN STEIGERBOUW en stellingbouw is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers. Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond een schoorsteen. DEVAN STEIGERBOUW richt zich vooral op kleine en middelgrote steigers. Gaande van een gevel van 40m² tot kleine appartementsblokken tot 2000 m². Kleine podia en toepassingen voor allerlei evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Het Monteren En Demonteren Van Dakrandbeveiliging

Devan Steigerbouw & stellingbouw  stellingbouw

Dit is meer het terrein van de gekoppelde- of gevelsteiger. Bijna iedere vakgroep werkt op onze steigers, vanzelfsprekend zijn dat veel schilders en timmerlieden maar ook kunstenaars en tegelzetters, zelfs dakdekkers gebruiken onze rolsteigers om boven te komen en ook als randbeveiliging tegen valgevaar. Technische installateurs en plafond monteurs gebruiken de steiger veel binnenshuis.

U kunt uw steiger bij ons reserveren en de huurperiode gaat pas in bij levering. Zo blijft het betaalbaar. Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van steigers begrijpen wij uitstekend - AFSPRAAK IS AFSPRAAK. Gewoon omdat uw vrije tijd beperkt is en voor de vakman betekent geen steiger niet werken en dus vertraging.

• In veel maten beschikbaar. Stellingbouw Antwerpen. • Huurperiode gaat pas in bij levering. • AFSPRAAK IS AFSPRAAK. : 4 meter, 6 meter, 8 meter, 10 meter, 12 meter, 14 meter, 16 meter, 18 meter .

Laagste prijs Huurprijzen l Stellingmateriaal Contacteer onsAlgemene Steiger Verhuur te Sint-Niklaas specialiseert zich in het leveren en opstellen van steigers en stellingen. Dit stelt ons in staat om de vaste kosten laag te houden zonder te moeten inboeten op onze service. Daar uw en onze veiligheid in centraal staan, maken wij enkel gebruik van gekeurd materiaal.

Dus, bent u een doe-het-zelver in de regio Sint-Niklaas die de kosten graag laag houdt? Of een aannemer die liever wat minder moet aanrekenen aan zijn klanten? Vraag dan nu uw gratis offerte aan! Ergens een lagere prijs? Wij passen onze prijs onmiddellijk aan!.

Bij RECO staan niet alleen de laagst mogelijke huurkosten centraal, maar vooral de veiligheid. Goed veiligheidsmaterieel, betrokken projectleiders, uitvoerders en gecertificeerde steigermonteurs zorgen daarvoor. Doordat de uitvoering en nazorg door eigen personeel wordt verzorgd, zijn we flexibel tijdens het project. Mocht er iets veranderen in de planning of heeft u naast steigers nog ander materieel nodig, dan regelen we dat direct.

Daarom hebben we onze chauffeurs zelf in dienst en hebben we het wagenpark in eigen beheer: compleet van combi-vrachtwagens tot sneltransport. U ziet daardoor steeds een vertrouwd gezicht en spreekt met iemand die de RECO-mentaliteit uitstraalt: gewoon aanpakken, ook als het net even anders gaat dan gepland! . steigerbouw.

Stellingbouw Vlaanderen

Bij verbouwingen is het gebruik van een stelling een veilige en goedkope manier om op hoogte te kunnen werken. Ben je een handige doe-het-zelver of een aannemer, die graag de kosten laag houdt? Vraag dan vandaag nog jouw gratis offerte aan! Wij helpen je graag!

Elke werkdag open van 7u tot 18u. Zaterdag open van 8u tot 12u. Zondag gesloten.

Een stelling wordt zelden tegelijk volledig tegen alle gevels gezet. Naar veiligheid toe uiteraard sterk toe te juichen (voor de dakwerken), maar in de praktijk wordt dit zelden gedaan bij particulieren. Een volledige gevel is zelfs al minder voorkomend. Stellingen aankopen is immers behoorlijk duur. Ik heb deze week nog een aannemer die een nieuwe stelling heeft gekocht van 10m op 10m.

000 euro. Je snapt dat aannemers dus zelden een huis volledig in stellingen zetten.

Er zijn veel situaties waarin steigers aan het huis moeten worden opgetrokken. Of het nu gaat om het schilderen of het renoveren van een gevel of dak, ambachtslieden kunnen zich vrij en veilig op de steiger verplaatsen naar de plaats waar hun werk nodig is. Per vierkante meter en met een standtijd van 4 weken moet u rekenen op een totale prijs van 6 tot 12 euro inclusief BTW.

Kostenfactoren voor het oprichten van steigers Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de steigerkosten: Grootte van de steiger Levensduur Voorwaarden voor montage en demontage/toegankelijkheid Extra uitrusting (valbeveiligingsnet, bescherming tegen weersinvloeden) Regio Seizoen De steigerkosten worden berekend op basis van vierkante meters en de huurperiode. Het aantal vierkante meters staat voor het oppervlak van de steiger.

Afhankelijk van de uitgevoerde werkzaamheden wordt de lengte gemeten vanaf de rand van het dak, de rand van de goot of de rand van de gevel. Met een lengte van 12 meter van dakrand tot dakrand en een werkhoogte van 7 meter is het aantal vierkante meter voor een zijde van een huis dus 84 vierkante meter (Stellingbouw Antwerpen).

Huren Van Trappentorens Regio Antwerpen

200,- Euro 60,- tot 120,- Euro 900,- tot 1. 800,- Euro 90,- tot 180,- Euro 1. 200,- tot 2. 400,- Euro 120,- tot 240,- Euro De prijzen variëren per regio en zijn meestal lager in landelijke gebieden dan in steden - stellingbouw antwerpen. De prijzen kunnen ook variëren afhankelijk van het seizoen en de bestelsituatie.

In dure grote steden kunnen de kosten oplopen tot 8 à 12 euro per vierkante meter, maar in gunstige landelijke gebieden kunnen ze soms minder dan 6 euro per vierkante meter bedragen. De levensduur heeft slechts een gering effect op de prijs. Als er bijvoorbeeld een steiger van 100 vierkante meter nodig is voor 5 weken, dan kost dat ongeveer 60 tot 120 euro meer dan wanneer deze voor 4 weken wordt gehuurd.

Hoe groter en veerkrachtiger uw steiger moet zijn of hoe hoger de montage-inspanning, hoe hoger de prijs. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er materiaal op de steiger moet worden opgeslagen voor isolatie- of renovatiewerkzaamheden of als er vanwege de omstandigheden regelmatig verbouwingswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Als er speciale constructies zoals bescherming tegen het weer nodig zijn of als er speciale veiligheidsmaatregelen zoals vangnetten voor het dakwerk nodig zijn, nemen de kosten toe.

Het te stallen oppervlak is 250 vierkante meter en de werktijd is vijf weken. Bovendien moet er 70 strekkende meter veiligheidsnet worden geïnstalleerd. Het is zomer, d. w.z. het hoogseizoen voor stellingbouwers. Het gehuurde bedrijf rekent 8 euro per vierkante meter steiger inclusief vangnet. Montage, demontage en acceptatie zijn hier ook inbegrepen.

Voor de vijfde week wordt 10 procent van de totale prijs toegevoegd. Zonder de toeslag is de prijs 2. 000,- Euro. Daarnaast is er een toeslag van 10 procent. De totale prijs is dus 2. 200,- Euro. Waar u op moet letten bij het huren van steigers Veel steigershouders geven een totaalprijs aan voor hun huursteiger waarin alle kosten zijn inbegrepen.

Idealiter krijgt u offertes van verschillende bedrijven en vergelijkt u deze met elkaar om het beste aanbod te bepalen. Het is belangrijk dat de offertes altijd alle kosten bevatten en dat deze individueel worden vermeld. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u later niet met extra kosten wordt geconfronteerd wanneer u het zogenaamd goedkoopste aanbod ontvangt.

Het huren van een kleine rolsteiger met een werkhoogte van 5 meter voor een week kost ongeveer 150 tot 250 euro. De aankoopprijs voor rolsteigers van dezelfde grootte begint bij ongeveer 400,- Euro. De rolsteiger kan langs de gevelwand worden geschoven zodat de steiger niet rondom gebouwd hoeft te worden.

Plaatsen Of Verhuren Van Een Steiger?

Het kan ook goedkoper zijn om een ambachtsman in te huren die zijn eigen steiger heeft en deze naar wens kan monteren en demonteren. Iedereen die regelmatig steigers nodig heeft of een langdurig bouwproject heeft, kan met het idee spelen om zelf steigers aan te schaffen. Het aanbod varieert van professionele leveranciers tot portalen zoals ebay.

Devan Steigerbouw is gespecialiseerd in Stellingbouw en steigerbouw

Navigation

Home

Latest Posts

Nieuw Huis Bouwen Op Eigen Grond

Published Jan 18, 23
6 min read

Star Meubelen Den Haag

Published Jan 07, 23
6 min read

Zandsteen Bouwmateriaal

Published Jan 06, 23
10 min read